Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kagias LiverpoolGR F.C.
smpoutzak Tactiek Firmino
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Gawin geeft een hoge lob. Inworp. Galanomatis met een snelle inworp. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Papakounadis probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez speelt de bal door. Chongkui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongkui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Gawin speelt de bal door. Supka speelt de bal door. Pellota speelt de bal door. Chongkui rent richting de bal. Chongkui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pellota rent richting de bal. Domínguez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pellota raakt geblesseerd tijdens het duel. Pellota met een snel genomen vrije trap. Papakounadis is nu in balbezit. Papakounadis haalt uit met een fantastische trap. Kamaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Maurizi de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pellota zal de hoekschop nemen. Papakounadis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chongkui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Kamaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Papakounadis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pargalatsos. Papakounadis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papakounadis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casablanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Kamaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - LiverpoolGR F.C. 1:0

35e minuut.
Chongkui schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patsiavouras de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pellota neemt de hoekschop. Lacombe kopt de bal weg. Kamaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Chongkui de bal. Kamaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Pargalatsos de bal onder controle te krijgen. Casablanca is nu in balbezit. Maurizi verovert de bal door een tackle van achteren. Chongkui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongkui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Kelly met een snelle inworp. Karagözoğulları is nu in balbezit. Pellios verovert de bal door een tackle van achteren. Pellios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 37%, LiverpoolGR F.C. 63%.
kagias - LiverpoolGR F.C. 1:0

55e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka verovert de bal door een tackle van achteren. Supka met een sublieme pass. Papakounadis is nu in balbezit. Papakounadis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Pargalatsos geeft de bal voor. Supka heeft problemen om de bal te vangen. Supka met een sublieme pass. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 22%, LiverpoolGR F.C. 78%.
kagias - LiverpoolGR F.C. 1:0