Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shibteam04 Ntaklas-FC
shib523 Tactiek main1
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 42
formidable Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Chojka geeft een hoge lob. Cotignola kopt de bal weg. Boca is nu in balbezit. Kokondroulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokondroulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Coteanu probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango geeft de bal voor. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Lujambio de bal onder controle te krijgen. Kokondroulis is nu in balbezit. Wiergowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiergowski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cotignola verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Szczuka de bal. Szczuka met een sublieme pass. Kokondroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Villagómez is nu in balbezit. Lujambio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villagómez raakt geblesseerd tijdens het duel. Villagómez met een snel genomen vrije trap. Tylikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Szostak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cotignola geeft de bal voor. Marreco speelt de bal door. Tylikowski kopt de bal weg. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Szkiełko passt de bal in één keer door. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski speelt de bal door. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cotignola probeert de bal aan de voet te houden. Villagómez rent richting de bal. Met opzet legt Cotignola zijn tegenspeler op de grond. Cotignola krijgt een gele kaart. Villagómez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villagómez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Szostak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Ntaklas-FC 1:0

33e minuut.
Boca met een harde bal richting middenveld. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko met een sublieme pass. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Villagómez kopt de bal weg. Wiergowski heeft problemen om de bal te vangen. Cotignola met een sublieme pass. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Quang Hòa met een sublieme pass. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal in één keer door. Szkiełko heeft problemen om de bal te vangen. Szkiełko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Wiergowski met een sublieme pass. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski passt de bal met de wreef. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko schiet op doel. Szostak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chojka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Ntaklas-FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 49%, Ntaklas-FC 51%.
shibteam04 - Ntaklas-FC 2:0

52e minuut.
Lujambio speelt de bal door. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szkiełko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkiełko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wiergowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiergowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chojka de bal. Szkiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domingos komt het veld opgelopen. Eresov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Villagómez verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Kokondroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez passt de bal in één keer door. Wiergowski met een sublieme pass. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Wiergowski met een sublieme pass. Domingos heeft problemen om de bal te vangen. Domingos met een sublieme pass. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chojka geeft een hoge lob. Inworp. Wiergowski met een snelle inworp. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Villagómez is nu in balbezit. Villagómez geeft de bal voor. Daar is Tyma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 55%, Ntaklas-FC 45%.
shibteam04 - Ntaklas-FC 2:0