Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC Efialtes Palaias Fokaias
4-1-2-1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
50 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten unsatisfactory
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Redondo kopt de bal weg. Daar is Kavalieratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavalieratos passt de bal met de wreef. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 1:0

7e minuut.
Tzortzis met een sublieme pass. Redondo met een sublieme pass. Santamaría rent richting de bal. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 2:0

9e minuut.
Doxas probeert naar een medespeler te passen. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos passt de bal zonder na te denken. Daar is Kourkoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kourkoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Redondo onderschept slim de pass. Redondo speelt de bal door. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 3:0

13e minuut.
Stragalakis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzortzis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Redondo rent richting de bal. Redondo geeft de bal voor. Kavalieratos kopt de bal weg. Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Gennatas trapt de bal weg van het doel. Marantos kopt de bal weg. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Santamaría speelt de bal door. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... Stragalakis probeert de bal aan de voet te houden. Gennatas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 4:0

23e minuut.
Velestinlis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stragalakis kopt de bal weg. Sarantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos onderschept slim de pass. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Redondo kopt de bal weg. Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Sarantopoulos rent richting de bal. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría passt de bal met de wreef. Kavalieratos rent richting de bal. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Redondo passt de bal in één keer door. Daar is Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santamaría speelt de bal door. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 5:0

37e minuut.
Sofoulis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sarantopoulos de bal. Sarantopoulos geeft een lange en hoge pass. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos draait met de bal, schiet en ... Gennatas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΜΠΑΜΠΗΣ FC 24%, Efialtes Palaias Fokaias 76%.
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 5:0

48e minuut.
Zöchbauer passt de bal in één keer door. Tzortzis is nu in balbezit. Tzortzis met een sublieme pass. Kavalieratos heeft problemen om de bal te vangen. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zöchbauer passt de bal met de wreef. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidakis onderschept slim de pass. Kavalieratos onderschept slim de pass. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 6:0

53e minuut.
Doeltrap. Gennatas met een harde bal richting middenveld. Redondo kopt de bal weg. Daar is Kavalieratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 7:0

55e minuut.
Chatzidakis passt de bal in één keer door. Sofoulis rent richting de bal. Redondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redondo krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos passt de bal met de wreef. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Gennatas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 8:0

58e minuut.
Gennatas met een harde bal richting middenveld. Redondo probeert de bal aan de voet te houden. Redondo speelt de bal door. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doxas rent richting de bal. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo geeft een lange en hoge pass. Daar is Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santamaría schiet op doel. Gennatas bokst de bal weg.

66e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Tzortzis is nu in balbezit. Tzortzis probeert naar een medespeler te passen. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap. Gennatas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Velestinlis geeft een hoge lob. Inworp. Redondo met een snelle inworp. Santamaría rent richting de bal. Santamaría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Redondo passt de bal in één keer door. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos passt de bal in één keer door. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos draait met de bal, schiet en ... Gennatas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Zöchbauer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Redondo de bal. Redondo met een sublieme pass. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gennatas trapt de bal weg van het doel. Redondo kopt de bal weg. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 9:0

87e minuut.
Tzortzis met een sublieme pass. Kavalieratos is nu in balbezit. Kavalieratos passt de bal zonder na te denken. Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΜΠΑΜΠΗΣ FC 22%, Efialtes Palaias Fokaias 78%.
ΜΠΑΜΠΗΣ FC - Efialtes Palaias Fokaias 9:0