Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autokratoras F.C. ΑΝΕΤΟΙ FC
Normal Tactiek guardiola FA
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Jodstein rent richting de bal. Jodstein probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porco de bal. Biskup rent richting de bal. Biskup draait met de bal, schiet en ... Bousios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kokkonis de bal. Confusioni is nu in balbezit. Confusioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Charalabopoulos geeft een hoge lob. Todorović speelt de bal door. Jodstein met een sublieme pass. Klungelig pakt Confusioni de bal. Confusioni schiet op doel. Bousios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ardeleanu is nu in balbezit. Ardeleanu passt de bal met de wreef. Tammisalo speelt de bal door. Jodstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tammisalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein geeft een hoge lob. Confusioni maakt een snoekduik en kopt de bal. Bousios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ardeleanu speelt de bal door. Porco rent richting de bal. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein schiet op doel. Monos probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jodstein neemt de hoekschop. Klungelig pakt Seferlis de bal. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskup draait met de bal, schiet en ... Bousios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:2

44e minuut.
Jodstein is nu in balbezit. Porco is nu in balbezit. Jodstein rent richting de bal. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autokratoras F.C. 57%, ΑΝΕΤΟΙ FC 43%.
Autokratoras F.C. - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:3

46e minuut.
Giannikos met een sublieme pass. Kolpodinos is nu in balbezit. Štrublić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Štrublić krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Seferlis verovert de bal door een tackle van achteren. Jodstein verovert de bal door een tackle van achteren. Bachramis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachramis krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ardeleanu passt de bal in één keer door. Porco bereikt de bal nog maar net als eerste. Porco passt de bal in één keer door. Biskup is nu in balbezit. Biskup haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:4

56e minuut.
Štrublić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malliaris komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kolpodinos rent richting de bal. Malliaris rent richting de bal. Malliaris geeft een hoge lob. Jodstein rent richting de bal. Jodstein schiet op doel. Bousios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Porco geeft de bal voor. Biskup springt en kopt de bal. Kokkonis heeft problemen om de bal te vangen. Confusioni rent richting de bal. Confusioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tammisalo passt de bal zonder na te denken. Biskup is nu in balbezit. Biskup passt de bal met de wreef. Confusioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Confusioni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Printezis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malliaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammisalo is nu in balbezit. Tammisalo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Ardeleanu rent richting de bal. Giannikos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giannikos krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Tammisalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Loutridis de bal. Biskup rent richting de bal. Biskup draait met de bal, schiet en ... Monos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Autokratoras F.C. - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autokratoras F.C. 73%, ΑΝΕΤΟΙ FC 27%.
Autokratoras F.C. - ΑΝΕΤΟΙ FC 0:5