Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIO Apollon Kalamarias
352 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten average
solid Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Godlewski draait met de bal, schiet en ... Mast probeert de bal aan de voet te houden. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Namięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 1:0

4e minuut.
Tzanavaras kopt de bal weg. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Namięta bokst de bal weg.

11e minuut.
Saraoja met een snelle inworp. Yaqublu is nu in balbezit. Yaqublu geeft een hoge lob. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel. Namięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... Namięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 2:0

13e minuut.
Kanavarakis passt de bal in één keer door. Vetrík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrík speelt de bal door. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Saraoja passt de bal in één keer door. Godlewski rent richting de bal. Godlewski passt de bal zonder na te denken. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Namięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mast kopt de bal weg. Saraoja geeft een lange en hoge pass. Godlewski rent richting de bal. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Namięta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 3:0

31e minuut.
Yaqublu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqublu passt de bal in één keer door. Vetrík met een sublieme pass. Klungelig pakt Godlewski de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap. Namięta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Błachnio komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Digozis kopt de bal weg. Ebeiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqublu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaqublu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Pilipciuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Tzanavaras de bal. Sebők rent richting de bal. Sebők draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 3:1

40e minuut.
Mast geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kanavarakis met de inworp. Błachnio is nu in balbezit. Błachnio geeft een lange en hoge pass. Namięta bokst de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mast rent richting de bal. Mast passt de bal in één keer door. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 4:1

42e minuut.
Digozis rent richting de bal. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica met een sublieme pass. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 5:1

43e minuut.
Jiménez passt de bal zonder na te denken. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica passt de bal met de wreef. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karanasos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 26%, Apollon Kalamarias 74%.
AIO - Apollon Kalamarias 5:1

47e minuut.
Saraoja rent richting de bal. Saraoja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mast de bal. Godlewski rent richting de bal. Godlewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Yaqublu passt de bal zonder na te denken. Błachnio rent richting de bal. Błachnio passt de bal zonder na te denken. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Namięta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 6:1

53e minuut.
Sebők probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Błachnio kopt de bal weg. Yagizarov probeert de bal met de borst te controleren. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Namięta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Namięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 7:1

60e minuut.
Kanavarakis rent richting de bal. Kanavarakis passt de bal in één keer door. Błachnio is nu in balbezit. Godlewski is nu in balbezit. Godlewski schiet op doel. Namięta bokst de bal weg. Doeltrap. Andreini komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zwojnica geeft een hoge lob. Daar is Zachopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski rent richting de bal. Godlewski draait met de bal, schiet en ... Mast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jiménez kopt de bal weg. Yagizarov is nu in balbezit. Andreini onderschept slim de pass. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Digozis is nu in balbezit. Andreini onderschept slim de pass. Andreini passt de bal zonder na te denken. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Andreini bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreini met een sublieme pass. Godlewski rent richting de bal. Godlewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 8:1

75e minuut.
Saraoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraoja passt de bal met de wreef. Mast verovert de bal door een tackle van achteren. Godlewski rent richting de bal. Godlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Andreini kopt de bal weg. Kanavarakis is nu in balbezit. Kanavarakis geeft de bal voor. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Andreini geeft een hoge lob. Daar is Zwojnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwojnica schiet op doel. Yagizarov probeert de bal aan de voet te houden. Namięta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Apollon Kalamarias 9:1

84e minuut.
Ballak is nu in balbezit. Yaqublu verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqublu met een sublieme pass. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Namięta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica geeft de bal voor. Kanavarakis met een sublieme pass. Godlewski geeft de bal voor. Zwojnica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 19%, Apollon Kalamarias 81%.
AIO - Apollon Kalamarias 9:1