Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOV2 Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC
fff5 Tactiek you toube
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas passt de bal met de wreef. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pasquali geeft een hoge lob. Denis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas speelt de bal door. Mazziotta met een sublieme pass. Alamos is nu in balbezit. Alamos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Denis met een sublieme pass. Sotolongo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denis. Denis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tziotis rent richting de bal. Chatzipanagos geeft een hoge lob. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Diakopoulos haalt uit met een fantastische trap. Picanha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beţivu heeft problemen om de bal te vangen. Gekos rent richting de bal. Gekos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 0:1

34e minuut.
Beţivu geeft de bal voor. Sotolongo kopt de bal weg. Boruch is nu in balbezit. Ogiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ogiński schiet op doel. Paal! Papoutsellis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOV2 - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 1:1

37e minuut.
Sotolongo kopt de bal weg. Robredo kan de bal niet met de borst controleren. Mazziotta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mazziotta naar de kleedkamers voor een vroege douche. Robredo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Robredo kan niet meer verder spelen.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Sotolongo de bal onder controle te krijgen. Pasquali rent richting de bal. Vidalis begaat een overtreding. Vidalis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 42%, Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOV2 - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 1:1

46e minuut.
Gilbride komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ogiński kopt de bal weg. Gilbride bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis speelt de bal door. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Vidalis is nu in balbezit. Beţivu verovert de bal door een tackle van achteren. Beţivu met een sublieme pass. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gilbride is nu in balbezit. Bovisa rent richting de bal. Gilbride onderschept slim de pass. Ogiński is nu in balbezit. Ogiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sotolongo is nu in balbezit. Boruch rent richting de bal. Sotolongo onderschept slim de pass. Sotolongo schiet op doel. Papoutsellis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 2:1

63e minuut.
Ogiński passt de bal in één keer door. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sotolongo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sotolongo kan niet meer verder spelen. Ostaşu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chatzipanagos kopt de bal weg. Ogiński is nu in balbezit. Bovisa begaat een overtreding. Ogiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitsikostas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mitsikostas verovert de bal door een tackle van achteren. Mitsikostas passt de bal zonder na te denken. Ogiński rent richting de bal. Ogiński schiet op doel. Papoutsellis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
Zachęta geeft de bal voor. Ogiński rent richting de bal. Boruch rent richting de bal. Ogiński onderschept slim de pass. Ogiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sidibe geeft de bal voor. Daar is Boruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu haalt uit met een fantastische trap. Papoutsellis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 29%, Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 71%.
MOV2 - Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 3:1