Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAKIS F.C. Lesvos of Greece
ΔΕ 5-3-2 Tactiek pantes76 2018
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 32.7
solid Schieten good
very good Passen weak
very good Verdedigen average


13e minuut.
Kontogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Pagoulatos verovert de bal door een tackle van achteren. Pagoulatos probeert naar een medespeler te passen. Katsaneas heeft problemen om de bal te vangen. Katsaneas geeft de bal voor. Loukidelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Babiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsaneas onderschept slim de pass. Katsaneas kan de bal niet met de borst controleren. Katsaneas draait met de bal, schiet en ... Loukidelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAKIS F.C. - Lesvos of Greece 1:0

25e minuut.
Colombatti verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaneas rent richting de bal. Katsaneas speelt de bal door. Melo rent richting de bal. Melo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Raptis met een sublieme pass. Klungelig pakt Katsaneas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tassos. Katsaneas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Melo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pagoulatos is nu in balbezit. Kontogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagoulatos verovert de bal door een tackle van achteren. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAKIS F.C. - Lesvos of Greece 2:0

32e minuut.
Pauka passt de bal in één keer door. Melo is nu in balbezit. Melo passt de bal met de wreef. Katsaneas is nu in balbezit. Katsaneas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Kotzias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombatti is nu in balbezit. Colombatti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melo de bal. Melo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SAKIS F.C. - Lesvos of Greece 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAKIS F.C. 43%, Lesvos of Greece 57%.
SAKIS F.C. - Lesvos of Greece 3:0

50e minuut.
Sotiriadis geeft een hoge lob. Tziotis probeert de bal aan de voet te houden. Pagoulatos geeft de bal voor. Katsaneas is nu in balbezit. Katsaneas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Babiniotis heeft problemen om de bal te vangen. Babiniotis passt de bal met de wreef. Katsaneas is nu in balbezit. Katsaneas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAKIS F.C. - Lesvos of Greece 4:0

59e minuut.
Theodorou verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorou speelt de bal door. Klungelig pakt Pauka de bal. Pauka geeft een hoge lob. Melo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Colombatti verovert de bal door een tackle van achteren. Colombatti geeft een hoge lob. Katsaneas kopt de bal weg. Melo rent richting de bal. Melo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Pagoulatos verovert de bal door een tackle van achteren. Pagoulatos speelt de bal door. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauka geeft de bal voor. Katsaneas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Loukidelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Tziotis rent richting de bal. Tziotis geeft de bal voor. Roubatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniatis onderschept slim de pass. Miniatis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Katsaneas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katsaneas speelt de bal door. Daar is Colombatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombatti draait met de bal, schiet en ... Tassos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pauka zal de hoekschop nemen. Katsaneas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAKIS F.C. - Lesvos of Greece 5:0

83e minuut.
Pagoulatos met een sublieme pass. Klungelig pakt Pauka de bal. Pauka geeft de bal voor. Melo krijgt zijn hoofd ertegen. Babiniotis verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pauka rent richting de bal. Pauka geeft een lange en hoge pass. Tassos heeft problemen om de bal te vangen. Melo rent richting de bal. Melo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Theodorou geeft een lange en hoge pass. Roditis kopt de bal weg. Tassos rent richting de bal. Colombatti verovert de bal door een tackle van achteren. Colombatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAKIS F.C. 40%, Lesvos of Greece 60%.
SAKIS F.C. - Lesvos of Greece 5:0