Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
milan 1986 Conners
1111 Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten adequate
adequate Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Zambrzycki geeft een hoge lob. Ślęczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędłek draait met de bal, schiet en ... Skylitsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 1986 - Conners 1:0

6e minuut.
Fischer is nu in balbezit. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer rent richting de bal. Gędłek is nu in balbezit. Gędłek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Prahl met een sublieme pass. Klungelig pakt Malanowski de bal. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić draait met de bal, schiet en ... Akata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Giugia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gędłek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaindros. Gędłek raakt geblesseerd tijdens het duel. Demoortere wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ślęczka rent richting de bal. Ślęczka geeft een hoge lob. Duy Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Thông passt de bal in één keer door. Prahl geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 1986 61%, Conners 39%.
milan 1986 - Conners 1:0

55e minuut.
Horoszkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Malanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilman is nu in balbezit. Kilman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akata trapt de bal weg. Menichino kopt de bal weg. Ćosić is nu in balbezit. Ćosić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gędłek met een sublieme pass. Menichino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fischer zijn tegenspeler op de grond. Menichino moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Menichino kan niet meer verder spelen.

66e minuut.
Demoortere speelt de bal door. Fischer heeft problemen om de bal te vangen. Ślęczka verovert de bal door een tackle van achteren. Gędłek rent richting de bal. Gędłek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
milan 1986 - Conners 2:0

68e minuut.
Karanikolas geeft de bal voor. Inworp. Demoortere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zambrzycki de bal. Zambrzycki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Duy Thông speelt de bal door. Ślęczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślęczka probeert naar een medespeler te passen. Ribul Mazzola rent richting de bal. Ribul Mazzola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Akata met een harde bal richting middenveld. Ślęczka controleert de bal met de borst. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Gędłek rent richting de bal. Gędłek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: milan 1986 53%, Conners 47%.
milan 1986 - Conners 2:0