Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jk SHEFFIELD CITY
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Syam verovert de bal door een tackle van achteren. Syam speelt de bal door. Resham rent richting de bal. Gurbux onderschept slim de pass. Gurbux geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Jagadeep verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gurbux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurbux geeft een lange en hoge pass. Malhotra is nu in balbezit. Malhotra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Raphael rent richting de bal. Raphael met een sublieme pass. Makam is nu in balbezit. Malhotra onderschept slim de pass. Malhotra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ravandur trapt de bal weg van het doel. Koluthungan met een sublieme pass. Trishwant met een sublieme pass. Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Resham geeft een lange en hoge pass. Daar is Trikha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasudha rent richting de bal. Muthanna rent richting de bal. Muthanna draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jk - SHEFFIELD CITY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jk 51%, SHEFFIELD CITY 49%.
jk - SHEFFIELD CITY 1:0

67e minuut.
Trishwant rent richting de bal. Syam onderschept slim de pass. Syam passt de bal met de wreef. Malhotra rent richting de bal. Malhotra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jk 53%, SHEFFIELD CITY 47%.
jk - SHEFFIELD CITY 1:0