Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROYALSFC Clever CharsoBees
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Smirti onderschept slim de pass. Smirti geeft een lange en hoge pass. Partha kopt de bal weg. Srikrishna rent richting de bal. Srikrishna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - Clever CharsoBees 1:0

12e minuut.
Sahil rent richting de bal. Sahil met een sublieme pass. Inworp. Chet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Partha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Srikrishna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Srikrishna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - Clever CharsoBees 2:0

33e minuut.
Snehal met een sublieme pass. Dharma heeft problemen om de bal te vangen. Dharma met een sublieme pass. Narang is nu in balbezit. Narang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Srimal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dharma rent richting de bal. Dharma geeft een hoge lob. Narang bereikt de bal nog maar net als eerste. Narang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Chet onderschept slim de pass. Chet geeft de bal voor. Datta bereikt de bal nog maar net als eerste. Datta draait met de bal, schiet en ... Vedavyasa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - Clever CharsoBees 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYALSFC 51%, Clever CharsoBees 49%.
ROYALSFC - Clever CharsoBees 3:0

52e minuut.
Chet is nu in balbezit. Chet speelt de bal door. Srikrishna rent richting de bal. Gundamaraju bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundamaraju probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Datta bereikt de bal nog maar net als eerste. Datta schiet op doel. Vedavyasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ahsen rent richting de bal. Gundamaraju verovert de bal door een tackle van achteren. Gundamaraju probeert naar een medespeler te passen. Datta bereikt de bal nog maar net als eerste. Datta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Partha speelt de bal door. Gundamaraju probeert naar een medespeler te passen. Srikrishna rent richting de bal. Srikrishna haalt uit met een fantastische trap. Vedavyasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALSFC - Clever CharsoBees 4:0

85e minuut.
Medha geeft een lange en hoge pass. Srikrishna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sahil. Srikrishna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYALSFC 42%, Clever CharsoBees 58%.
ROYALSFC - Clever CharsoBees 4:0