Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milller manchester city123
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Maruti verovert de bal door een tackle van achteren. Sangem is nu in balbezit. Sangem geeft de bal voor. Srila bereikt de bal nog maar net als eerste. Srila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Loknath controleert de bal met de borst. Jamaal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loknath. Loknath krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Chittaswarup rent richting de bal. Sruti verovert de bal door een tackle van achteren. Sruti passt de bal met de wreef. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Maruti is nu in balbezit. Met opzet legt Vallurupa zijn tegenspeler op de grond. Maruti raakt geblesseerd tijdens het duel. Maruti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neil kopt de bal weg. Daar is Shan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loknath is nu in balbezit. Loknath draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sorabhjee bokst de bal weg.

25e minuut.
Gala heeft problemen om de bal te vangen. Gala passt de bal in één keer door. Srila bereikt de bal nog maar net als eerste. Srila draait met de bal, schiet en ... Vidyaranya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milller - manchester city123 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milller 61%, manchester city123 39%.
Milller - manchester city123 1:0

57e minuut.
Loknath geeft een hoge lob. Bedi speelt de bal door. Susumna is nu in balbezit. Shan onderschept slim de pass. Shan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan schiet op doel. Sorabhjee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vallurupa is nu in balbezit. Vallurupa geeft een lange en hoge pass. Neil kopt de bal weg. Loknath rent richting de bal. Loknath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jayashekhar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chinnappan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinnappan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Maruti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bedi probeert naar een medespeler te passen. Shan is nu in balbezit. Shan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Neil is nu in balbezit. Neil passt de bal met de wreef. Bedi met een sublieme pass. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milller 60%, manchester city123 40%.
Milller - manchester city123 1:0