Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piyush FC fcbarcelona 123
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Venktesh geeft de bal voor. Inworp. Amal met de inworp. Timin is nu in balbezit. Timin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - fcbarcelona 123 1:0

13e minuut.
Ramnarine is nu in balbezit. Tungesh rent richting de bal. Tungesh met een sublieme pass. Sudarsan is nu in balbezit. Sudarsan haalt uit met een fantastische trap. Yamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Vidyashankar geeft een hoge lob. Ramnarine rent richting de bal. Sudarsan bereikt de bal nog maar net als eerste. Timin rent richting de bal. Timin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Thyagarajan rent richting de bal. Thyagarajan probeert naar een medespeler te passen. Nityasundar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nityasundar haalt uit met een fantastische trap. Virendra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Anantram geeft een hoge lob. Inworp. Pichai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sreedhar rent richting de bal. Sreedhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piyush FC - fcbarcelona 123 1:1

35e minuut.
Nilini met een sublieme pass. Thyagarajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thyagarajan probeert naar een medespeler te passen. Nityasundar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nityasundar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Inworp. Amal met een snelle inworp. Timin bereikt de bal nog maar net als eerste. Timin draait met de bal, schiet en ... Venktesh kopt de bal weg. Yamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Thyagarajan passt de bal zonder na te denken. Nityasundar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreedhar verovert de bal door een tackle van achteren. Sreedhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piyush FC 48%, fcbarcelona 123 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piyush FC - fcbarcelona 123 1:1

47e minuut.
Amal met de inworp. Timin is nu in balbezit. Met opzet legt Nilini zijn tegenspeler op de grond. Nilini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Chandra is nu in balbezit. Thyagarajan verovert de bal door een tackle van achteren. Thyagarajan probeert naar een medespeler te passen. Sreedhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreedhar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Amit geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amal met een snelle inworp. Timin bereikt de bal nog maar net als eerste. Timin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chandra. Chandra krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Tungesh onderschept slim de pass. Tungesh probeert naar een medespeler te passen. Sudarsan is nu in balbezit. Sudarsan draait met de bal, schiet en ... Amit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piyush FC - fcbarcelona 123 2:1

90e minuut.
Inworp. Sridevan met een snelle inworp. Thyagarajan met een sublieme pass. Nityasundar is nu in balbezit. Nityasundar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piyush FC - fcbarcelona 123 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piyush FC 49%, fcbarcelona 123 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piyush FC - fcbarcelona 123 2:2