Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panthera FC fcbarcelona 123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Jaspal geeft de bal voor. Sunny probeert de bal aan de voet te houden. Yuyutsu probeert naar een medespeler te passen. Sreedhar rent richting de bal. Sreedhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Thyagarajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dosanjh zijn tegenspeler op de grond. Thyagarajan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thyagarajan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pradhan is nu in balbezit. Nityasundar onderschept slim de pass. Nityasundar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jaspal speelt de bal door. Sunny heeft problemen om de bal te vangen. Sunny passt de bal met de wreef. Nityasundar is nu in balbezit. Nityasundar haalt uit met een fantastische trap. Amrit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jaspal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Venktesh de bal. Singhroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panthera FC - fcbarcelona 123 1:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amrit trapt de bal weg. Dosanjh kopt de bal weg. Nityasundar heeft problemen om de bal te vangen. Nityasundar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sunny speelt de bal door. Jaspal is nu in balbezit. Ramasubramanian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramasubramanian krijgt een gele kaart. Jaspal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Sunny geeft een hoge lob. Singhroy rent richting de bal. Singhroy passt de bal zonder na te denken. Riddhi rent richting de bal. Riddhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panthera FC - fcbarcelona 123 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panthera FC 48%, fcbarcelona 123 52%.
Panthera FC - fcbarcelona 123 2:0

46e minuut.
Singhroy verovert de bal door een tackle van achteren. Singhroy passt de bal met de wreef. Riddhi heeft problemen om de bal te vangen. Nityasundar verovert de bal door een tackle van achteren. Nityasundar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Thyagarajan onderschept slim de pass. Thyagarajan met een sublieme pass. Nityasundar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nityasundar draait met de bal, schiet en ... Amrit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panthera FC - fcbarcelona 123 2:1

51e minuut.
Yuyutsu rent richting de bal. Met opzet legt Sunny zijn tegenspeler op de grond. Yuyutsu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuyutsu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nityasundar is nu in balbezit. Nityasundar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dosanjh probeert de bal aan de voet te houden. Sreedhar rent richting de bal. Riddhi verovert de bal door een tackle van achteren. Sreedhar verovert de bal door een tackle van achteren. Sreedhar schiet op doel. Amrit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sreedhar geeft de bal voor. Pichai probeert de bal aan de voet te houden. Pradhan is nu in balbezit. Nityasundar onderschept slim de pass. Nityasundar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Yuyutsu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chaudhry komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Chaudhry de bal. Riddhi rent richting de bal. Met opzet legt Chaudhry zijn tegenspeler op de grond. Riddhi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Riddhi kan niet meer verder spelen. Loy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panthera FC 53%, fcbarcelona 123 47%.
Panthera FC - fcbarcelona 123 2:1