Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kozhikode FC Titans_FC
424 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Sujeet is nu in balbezit. Jagajeet rent richting de bal. Sujeet onderschept slim de pass. Tirumalesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tirumalesa schiet op doel. D`Cunha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Nishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishita geeft de bal voor. Shreenath heeft problemen om de bal te vangen. Tirumalesa rent richting de bal. Tirumalesa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nehru rent richting de bal. Nehru probeert naar een medespeler te passen. Prudvi speelt de bal door. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Prajna haalt uit met een fantastische trap. Balamani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozhikode FC - Titans_FC 1:0

20e minuut.
Tirumalesa met een sublieme pass. Jagajeet is nu in balbezit. Vavveti verovert de bal door een tackle van achteren. Nehru bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nehru speelt de bal door. Prudvi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madhabi. Prudvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vavveti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taranjithsingh bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranjithsingh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nehru met een sublieme pass. Jagajeet is nu in balbezit. Sujeet begaat een overtreding. Jagajeet raakt geblesseerd tijdens het duel. Nehru komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozhikode FC 46%, Titans_FC 54%.
Kozhikode FC - Titans_FC 1:0

49e minuut.
Tirumalesa is nu in balbezit. Tirumalesa met een sublieme pass. Sujeet is nu in balbezit. Jagajeet onderschept slim de pass. Jagajeet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Baiju is nu in balbezit. Baiju passt de bal in één keer door. Jagajeet is nu in balbezit. Tirumalesa is nu in balbezit. Tirumalesa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranjithsingh onderschept slim de pass. Prajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranjithsingh bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranjithsingh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. D`Cunha trapt de bal weg. Klungelig pakt Nishita de bal. Tirumalesa rent richting de bal. Tirumalesa schiet op doel. D`Cunha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozhikode FC 58%, Titans_FC 42%.
Kozhikode FC - Titans_FC 1:0