Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rcb14 FC Kerala
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Ujjaval onderschept slim de pass. Ujjaval speelt de bal door. Girilal speelt de bal door. Srivaths bereikt de bal nog maar net als eerste. Srivaths draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jannavi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Reema met een snelle inworp. Ujjaval heeft problemen om de bal te vangen. Jagajeevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujjaval verovert de bal door een tackle van achteren. Ujjaval geeft een lange en hoge pass. Jannavi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Baldeepsingh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Girilal met de inworp. Ujjaval rent richting de bal. Ujjaval draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Marisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Marisa met een sublieme pass. Srivaths bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujjaval is nu in balbezit. Ujjaval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rcb14 - FC Kerala 1:0

45e minuut.
Ganapathiraman geeft een hoge lob. Inworp. Girilal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ujjaval rent richting de bal. Ujjaval geeft de bal voor. Jannavi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Srivaths bereikt de bal nog maar net als eerste. Srivaths schiet op doel. Jannavi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rcb14 - FC Kerala 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcb14 44%, FC Kerala 56%.
rcb14 - FC Kerala 2:0

65e minuut.
Marisa onderschept slim de pass. Marisa speelt de bal door. Baldeepsingh rent richting de bal. Ujjaval onderschept slim de pass. Ujjaval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ganapathiraman geeft een hoge lob. Shingane rent richting de bal. Shingane passt de bal zonder na te denken. Rana rent richting de bal. Rana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Marisa onderschept slim de pass. Marisa geeft de bal voor. Baldeepsingh controleert de bal met de borst. Srivaths bereikt de bal nog maar net als eerste. Srivaths draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcb14 34%, FC Kerala 66%.
rcb14 - FC Kerala 2:0