Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paang FC Blazing Blues
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Subramanyan is nu in balbezit. Vinay verovert de bal door een tackle van achteren. Vinay met een sublieme pass. Meka is nu in balbezit. Meka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Diggavi probeert naar een medespeler te passen. Rantidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker rent richting de bal. Rantidev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantidev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sadashiv met een harde bal richting middenveld. Banker kopt de bal weg. Vinay is nu in balbezit. Vinay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dhawan probeert naar een medespeler te passen. Meka kan de bal niet met de borst controleren. Diggavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meka verovert de bal door een tackle van achteren. Meka draait met de bal, schiet en ... Sadashiv bokst de bal weg.

22e minuut.
Vishal met een sublieme pass. Subramanyan met een sublieme pass. Chaudhry met een sublieme pass. Vinay is nu in balbezit. Vinay draait met de bal, schiet en ... Sadashiv bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paang FC 57%, Blazing Blues 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paang FC - Blazing Blues 0:0

46e minuut.
Nayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker rent richting de bal. Banker probeert naar een medespeler te passen. Rantidev rent richting de bal. Rantidev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Banker is nu in balbezit. Banker met een sublieme pass. Rantidev is nu in balbezit. Nayar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantidev verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vinay is nu in balbezit. Meka rent richting de bal. Vinay rent richting de bal. Meka bereikt de bal nog maar net als eerste. Meka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vinay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nalini rent richting de bal. Nalini passt de bal in één keer door. Vinay is nu in balbezit. Vinay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rantidev is nu in balbezit. Rantidev met een sublieme pass. Nalini rent richting de bal. Banker onderschept slim de pass. Banker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paang FC - Blazing Blues 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paang FC 45%, Blazing Blues 55%.
Paang FC - Blazing Blues 1:0