Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC EAST BENGAL Krishnagar FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Namasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Namasri geeft een hoge lob. Madhusudhana bereikt de bal nog maar net als eerste. Velusamy verovert de bal door een tackle van achteren. Velusamy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Irani speelt de bal door. Kalpna is nu in balbezit. Kalpna met een sublieme pass. Ramila is nu in balbezit. Ramila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ramila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalpna met de inworp. Richa rent richting de bal. Richa draait met de bal, schiet en ... Senajit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC EAST BENGAL 46%, Krishnagar FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC EAST BENGAL - Krishnagar FC 0:0

48e minuut.
Irani onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pummy. Irani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumila met een snel genomen vrije trap. Daar is Irani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Irani verovert de bal door een tackle van achteren. Irani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC EAST BENGAL - Krishnagar FC 0:1

52e minuut.
Inworp. Namasri met de inworp. Shiladitya bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhanam onderschept slim de pass. Ramila geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Richa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pummy verovert de bal door een tackle van achteren. Pummy passt de bal zonder na te denken. Irani is nu in balbezit. Irani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC EAST BENGAL - Krishnagar FC 0:2

68e minuut.
Pummy probeert naar een medespeler te passen. Sumila bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pummy zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pummy naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sumila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumila wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Koushika kopt de bal weg. Richa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramila. Ramila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC EAST BENGAL 59%, Krishnagar FC 41%.
SC EAST BENGAL - Krishnagar FC 0:2