Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajath FC JKFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Suji geeft een hoge lob. Amit controleert de bal met de borst. Amit probeert naar een medespeler te passen. Sripadam rent richting de bal. Sripadam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Satwant is nu in balbezit. Satwant passt de bal in één keer door. Suryadevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripadam onderschept slim de pass. Sripadam schiet op doel. Thirumalai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Saginala bereikt de bal nog maar net als eerste. Persaud onderschept slim de pass. Satwant probeert naar een medespeler te passen. Sripadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripadam schiet op doel. Thirumalai bokst de bal weg.

14e minuut.
Shivananju onderschept slim de pass. Shivananju geeft de bal voor. Agarwal probeert de bal met de borst te controleren. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajath FC - JKFC 1:0

19e minuut.
Shivananju met een snelle inworp. Daar is Harbir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harbir geeft een hoge lob. Khadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khadri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rajath FC - JKFC 1:1

25e minuut.
Satwant kopt de bal weg. Saginala is nu in balbezit. Sripadam is nu in balbezit. Satwant rent richting de bal. Satwant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Suthar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agarwal met een snelle inworp. Satwant is nu in balbezit. Satwant geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Satwant rent richting de bal. Sripadam rent richting de bal. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripadam haalt uit met een fantastische trap. Thirumalai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Satwant is nu in balbezit. Satwant geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajath FC 36%, JKFC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rajath FC - JKFC 1:1

46e minuut.
Suthar rent richting de bal. Suthar probeert naar een medespeler te passen. Suryadevara is nu in balbezit. Sripadam verovert de bal door een tackle van achteren. Sripadam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Suji is nu in balbezit. Harbir met een sublieme pass. Khadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghorpade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghorpade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rajath FC - JKFC 1:2

90e minuut.
Khadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghorpade bereikt de bal nog maar net als eerste. Persaud onderschept slim de pass. Khadri verovert de bal door een tackle van achteren. Khadri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajath FC 47%, JKFC 53%.
Rajath FC - JKFC 1:2