Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
commander IGRIS Blazing Blues
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


7e minuut.
Thiruvengadathan rent richting de bal. Vinay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinay passt de bal met de wreef. Meka is nu in balbezit. Meka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinay is nu in balbezit. Vinay speelt de bal door. Meka bereikt de bal nog maar net als eerste. Meka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Subbarayudu kopt de bal weg. Chohan is nu in balbezit. Chohan probeert naar een medespeler te passen. Srimal is nu in balbezit. Srimal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gundlapalli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yudhisthir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinay rent richting de bal. Vinay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Venkatasubramanian probeert naar een medespeler te passen. Meka rent richting de bal. Chohan maakt een afschuwelijke overtreding. Chohan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: commander IGRIS 57%, Blazing Blues 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
commander IGRIS - Blazing Blues 0:0

59e minuut.
Namasri heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dhawan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kalpak heeft problemen om de bal te vangen. Yudhisthir rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gundlapalli is nu in balbezit. Gundlapalli geeft een hoge lob. Meka heeft problemen om de bal te vangen. Vinay rent richting de bal. Vinay schiet op doel. Soni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: commander IGRIS 64%, Blazing Blues 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
commander IGRIS - Blazing Blues 0:0