Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puspakpur Football Club Ballers in God
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Nailadi is nu in balbezit. Prasanna onderschept slim de pass. Prasanna passt de bal zonder na te denken. Niramitra is nu in balbezit. Niramitra geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ancheri is nu in balbezit. Seshaanath legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ancheri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ancheri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Deepankar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puspakpur Football Club - Ballers in God 0:1

9e minuut.
Bhadrak passt de bal in één keer door. Rudraraju bereikt de bal nog maar net als eerste. Huggahilli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huggahilli krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Deepankar trapt de bal weg van het doel. Shyamsundar kopt de bal weg. Subodh met een sublieme pass. Ancheri rent richting de bal. Ancheri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Deepankar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Niramitra controleert de bal met de borst. Niramitra passt de bal zonder na te denken. Ancheri speelt de bal door. Subodh is nu in balbezit. Subodh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Yamura draait met de bal, schiet en ... Huggahilli is nu in balbezit. Huggahilli geeft de bal voor. Yamura rent richting de bal. Yamura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sudhindranath geeft een lange en hoge pass. Neha controleert de bal met de borst. Dasgupta geeft een lange en hoge pass. Subodh is nu in balbezit. Subodh passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puspakpur Football Club 62%, Ballers in God 38%.
Puspakpur Football Club - Ballers in God 0:1

65e minuut.
Prasanna is nu in balbezit. Dasgupta is nu in balbezit. Dasgupta probeert naar een medespeler te passen. Ancheri is nu in balbezit. Ancheri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puspakpur Football Club - Ballers in God 0:2

73e minuut.
Yamura rent richting de bal. Veerasamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasanna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prasanna krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kriti is nu in balbezit. Veerasamy verovert de bal door een tackle van achteren. Veerasamy probeert naar een medespeler te passen. Yamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kriti probeert de bal aan de voet te houden. Neha is nu in balbezit. Neha passt de bal in één keer door. Veerasamy is nu in balbezit. Veerasamy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puspakpur Football Club 61%, Ballers in God 39%.
Puspakpur Football Club - Ballers in God 0:2