Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
X Factor F.C MC.8yellow
532 W Tactiek 442vנוער
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
65.8 gemiddelde waardering 59.1
formidable Schieten very good
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


13e minuut.
Savaşçı rent richting de bal. Kanischev verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev geeft een hoge lob. Chiş rent richting de bal. Chiş draait met de bal, schiet en ... Verboven bokst de bal weg. Jordana rent richting de bal. Jordana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - MC.8yellow 1:0

19e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal in één keer door. Conti Filippini is nu in balbezit. Conti Filippini geeft een lange en hoge pass. Jordana maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - MC.8yellow 2:0

26e minuut.
Hempel is nu in balbezit. Gabay verovert de bal door een tackle van achteren. Gabay geeft een lange en hoge pass. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Conti Filippini met een snelle inworp. Lăzărescu met een sublieme pass. Conti Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Filippini geeft een lange en hoge pass. Jordana krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kanischev speelt de bal door. Trzepieciński rent richting de bal. Trzepieciński geeft een hoge lob. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. Verboven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
X Factor F.C - MC.8yellow 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X Factor F.C 35%, MC.8yellow 65%.
X Factor F.C - MC.8yellow 3:0

49e minuut.
Lăzărescu passt de bal met de wreef. Hutchinson onderschept slim de pass. Hutchinson passt de bal met de wreef. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana schiet op doel. Verboven bokst de bal weg.

58e minuut.
Inworp. Amariei komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Chiş rent richting de bal. Verboven speelt de bal door. Hempel is nu in balbezit. Amariei onderschept slim de pass. Amariei geeft een lange en hoge pass. Verboven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Cori de bal onder controle te krijgen. Conti Filippini rent richting de bal. Conti Filippini passt de bal met de wreef. Jordana is nu in balbezit. Jordana draait met de bal, schiet en ... Verboven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Kanischev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzepieciński geeft een hoge lob. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş draait met de bal, schiet en ... Verboven bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Heretík rent richting de bal. Cori verovert de bal door een tackle van achteren. Cori geeft een lange en hoge pass. Chiş is nu in balbezit. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Verboven bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X Factor F.C 34%, MC.8yellow 66%.
X Factor F.C - MC.8yellow 3:0