Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Milan Bney Sharmit
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 42.9
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Vervaecke geeft de bal voor. Zokol kopt de bal weg. Vaaknin probeert de bal aan de voet te houden. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Botezan kopt de bal weg. Zokol heeft problemen om de bal te vangen. Israel is nu in balbezit. Hagi rent richting de bal. Hagi draait met de bal, schiet en ... Avinou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hayuon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser schiet op doel. Avinou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Bney Sharmit 0:1

21e minuut.
Yaakov passt de bal met de wreef. Israel is nu in balbezit. Israel passt de bal met de wreef. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Harazi rent richting de bal. Waser onderschept slim de pass. Waser speelt de bal door. Israel heeft problemen om de bal te vangen. Israel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Harazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel rent richting de bal. Israel passt de bal met de wreef. Hagi is nu in balbezit. Hagi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Milan 58%, Bney Sharmit 42%.
Hapoel Milan - Bney Sharmit 0:1

50e minuut.
Yaakov onderschept slim de pass. Yaakov speelt de bal door. Israel rent richting de bal. Waser rent richting de bal. Waser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Bney Sharmit 0:2

71e minuut.
Avinou trapt de bal weg van het doel. Süleymanov heeft problemen om de bal te vangen. Süleymanov geeft een hoge lob. Waser rent richting de bal. Waser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Bney Sharmit 0:3

72e minuut.
Srur passt de bal in één keer door. Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harazi. Waser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Waser kan niet meer verder spelen. Haza komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nassaradin rent richting de bal. Vervaecke onderschept slim de pass. Vervaecke geeft een hoge lob. Haza rent richting de bal. Haza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Israel is nu in balbezit. Israel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Bney Sharmit 0:4

86e minuut.
Lixăndroiu rent richting de bal. Nassaradin onderschept slim de pass. Nassaradin passt de bal in één keer door. Benado is nu in balbezit. Benado speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatuka geeft een lange en hoge pass. Daar is Zokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi rent richting de bal. Hagi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Israel rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Israel rent richting de bal. Israel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Bney Sharmit 0:5

90e minuut.
Yaakov speelt de bal door. Israel rent richting de bal. Israel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zokol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Milan - Bney Sharmit 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Milan 78%, Bney Sharmit 22%.
Hapoel Milan - Bney Sharmit 0:6