Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Netanya warriors X Factor F.C
ע631 Tactiek 523 W R
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.5 gemiddelde waardering 62.1
good Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Trzepieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzepieciński geeft een lange en hoge pass. Daar is Skaribas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jordana rent richting de bal. Jordana schiet op doel. Tikva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - X Factor F.C 0:1

17e minuut.
Horník onderschept slim de pass. Jordana rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzepieciński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jordana maakt een snoekduik en kopt de bal. Tikva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 54%, X Factor F.C 46%.
Netanya warriors - X Factor F.C 0:1

48e minuut.
Conti Filippini met een sublieme pass. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - X Factor F.C 0:2

58e minuut.
Inworp. Amariei komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Miličković. Goede buitenspelval van de verdediging. Laluz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geva komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Trzepieciński kopt de bal weg. Horník kan de bal niet met de borst controleren. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordana draait met de bal, schiet en ... Tikva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Trzepieciński geeft de bal voor. Chiş kopt de bal weg. Klungelig pakt Skaribas de bal. Jordana rent richting de bal. Jordana schiet op doel. Tikva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Trzepieciński met een snelle inworp. Lăzărescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trzepieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzepieciński geeft een hoge lob. Chiş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Horník de bal. Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Horník onderschept slim de pass. Chiş onderschept slim de pass. Chiş haalt uit met een fantastische trap. Tikva bokst de bal weg.

84e minuut.
Geva probeert de bal met de borst te controleren. Salama speelt de bal door. Daar is Abarbnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordana is nu in balbezit. Jordana draait met de bal, schiet en ... Tikva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Lăzărescu met een sublieme pass. Trzepieciński is nu in balbezit. Trzepieciński geeft een hoge lob. Chiş krijgt zijn hoofd ertegen. Tikva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - X Factor F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 64%, X Factor F.C 36%.
Netanya warriors - X Factor F.C 0:3