Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Looney Tunes Giladi&Alin FC
451 Tactiek 424
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Sasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanuka rent richting de bal. Ravizada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizada haalt uit met een fantastische trap. Shmargad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Looney Tunes - Giladi&Alin FC 0:1

28e minuut.
Abramovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretzki begaat een overtreding. Abramovic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abramovic met een snel genomen vrije trap. Sasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahalomi verovert de bal door een tackle van achteren. Yahalomi haalt uit met een fantastische trap. Tzarfati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Looney Tunes - Giladi&Alin FC 1:1

39e minuut.
Sasson verovert de bal door een tackle van achteren. Sasson geeft een lange en hoge pass. Stelmac is nu in balbezit. Ravizada onderschept slim de pass. Ravizada draait met de bal, schiet en ... Shmargad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vilner geeft een hoge lob. Rot is nu in balbezit. Rot passt de bal met de wreef. Ravizada rent richting de bal. Ravizada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Looney Tunes - Giladi&Alin FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Looney Tunes 65%, Giladi&Alin FC 35%.
FC Looney Tunes - Giladi&Alin FC 1:2

49e minuut.
Bechar passt de bal zonder na te denken. Karpel is nu in balbezit. Karpel geeft de bal voor. Yahalomi is nu in balbezit. Yahalomi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rot rent richting de bal. Rot geeft een lange en hoge pass. Kozouk kopt de bal weg. Ravizada rent richting de bal. Ravizada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Giladi verovert de bal door een tackle van achteren. Giladi speelt de bal door. Tapra rent richting de bal. Yahalomi verovert de bal door een tackle van achteren. Yahalomi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Salman passt de bal zonder na te denken. Bechar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechar geeft de bal voor. Yahalomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahalomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Looney Tunes - Giladi&Alin FC 2:2

74e minuut.
Arad geeft een hoge lob. Ravizada is nu in balbezit. Stelmac is nu in balbezit. Ravizada verovert de bal door een tackle van achteren. Ravizada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Talesnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talesnikov geeft een hoge lob. Daar is Sasson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rot rent richting de bal. Rot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tzarfati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzarfati geeft een hoge lob. Abarjil speelt de bal door. Hanuka heeft problemen om de bal te vangen. Hanuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Looney Tunes - Giladi&Alin FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Looney Tunes 57%, Giladi&Alin FC 43%.
FC Looney Tunes - Giladi&Alin FC 3:2