Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:19
  • Competitiewedstrijd: Liga Leumit.03
  • Stadion: FCBJ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3087
FCBJ Milano901
442 Tactiek 352
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Leblond is nu in balbezit. Krispis rent richting de bal. Leblond verovert de bal door een tackle van achteren. Leblond geeft een hoge lob. Pielesiak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Shalit rent richting de bal. Ourdouillie verovert de bal door een tackle van achteren. Ourdouillie probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Halperin geeft de bal voor. Krispis kopt de bal weg. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap. Albert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk schiet op doel. Albert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 1:0

15e minuut.
Halika passt de bal in één keer door. Walendziuk heeft problemen om de bal te vangen. Walendziuk passt de bal in één keer door. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bounfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Bounfeld haalt uit met een fantastische trap. Del Giovane onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hajaj neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bounfeld is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCBJ - Milano901 1:1

25e minuut.
Leblond is nu in balbezit. Leblond geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Halperin de bal. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Albert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albert probeert naar een medespeler te passen. Halika kopt de bal weg. Halperin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Gorgan met de inworp. Hodorov rent richting de bal. Pielesiak onderschept slim de pass. Pielesiak geeft een hoge lob. Albert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walendziuk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Buchbut de bal. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel. Klungelig pakt Buchbut de bal. Paal! Buchbut rent richting de bal. Buchbut passt de bal in één keer door. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel. Albert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Krispis geeft de bal voor. Inworp. Leblond met een snelle inworp. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gorgan speelt de bal door. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Halperin de bal. Albert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 2:1

34e minuut.
Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk passt de bal zonder na te denken. Pielesiak rent richting de bal. Daar is Pielesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielesiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 3:1

35e minuut.
Shalit heeft problemen om de bal te vangen. Shalit speelt de bal door. Shapira is nu in balbezit. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Halika onderschept slim de pass. Halika passt de bal met de wreef. Walendziuk is nu in balbezit. Walendziuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 4:1

38e minuut.
Shapira rent richting de bal. Pielesiak onderschept slim de pass. Pielesiak speelt de bal door. Walendziuk heeft problemen om de bal te vangen. Walendziuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ourdouillie onderschept slim de pass. Ourdouillie geeft de bal voor. Pielesiak kopt de bal weg. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 23%, Milano901 77%.
FCBJ - Milano901 5:1

46e minuut.
Bounfeld rent richting de bal. Bounfeld passt de bal in één keer door. Hodorov is nu in balbezit. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak schiet op doel. Albert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Leblond rent richting de bal. Leblond probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Albert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 6:1

52e minuut.
Shalit is nu in balbezit. Hodorov geeft de bal voor. Bounfeld rent richting de bal. Shapira rent richting de bal. Shapira draait met de bal, schiet en ... Bondioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gorgan met een snelle inworp. Pielesiak geeft een hoge lob. Halperin bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Walendziuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 7:1

60e minuut.
Halperin geeft een hoge lob. Ourdouillie geeft een lange en hoge pass. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... Albert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Halfon geeft een hoge lob. Turecki rent richting de bal. Turecki passt de bal in één keer door. Leblond heeft problemen om de bal te vangen. Leblond geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ishtoyan rent richting de bal. Ishtoyan geeft een lange en hoge pass. Pielesiak rent richting de bal. Halika rent richting de bal. Pielesiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Halika passt de bal met de wreef. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk schiet op doel. Albert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 8:1

73e minuut.
Gorgan met de inworp. Halika probeert de bal met de borst te controleren. Halika geeft de bal voor. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - Milano901 9:1

75e minuut.
Walendziuk is nu in balbezit. Halika is nu in balbezit. Halika passt de bal met de wreef. Pielesiak probeert de bal met de borst te controleren. Pielesiak schiet op doel. Albert bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leblond zal de hoekschop nemen. Hajaj rent richting de bal. Halika verovert de bal door een tackle van achteren. Halika geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 24%, Milano901 76%.
FCBJ - Milano901 9:1