Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyond Control ISlan
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Shirzi speelt de bal door. Aloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloni passt de bal zonder na te denken. Shkuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkuri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bitau met een sublieme pass. Aloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baums schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Baums moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baums schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Aloni raakt geblesseerd tijdens het duel. Aloni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shkuri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Shkuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Golan is nu in balbezit. Shkuri onderschept slim de pass. Shkuri draait met de bal, schiet en ... Nimni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - ISlan 1:0

41e minuut.
Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitau is nu in balbezit. Golan rent richting de bal. Bitau verovert de bal door een tackle van achteren. Bitau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyond Control 44%, ISlan 56%.
Beyond Control - ISlan 1:0

60e minuut.
Yona met de inworp. Lebovich kan de bal niet met de borst controleren. Kol maakt een afschuwelijke overtreding. Kol krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Berenshtein kopt de bal weg. Adir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shriki. Shriki krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Golan verovert de bal door een tackle van achteren. Aloni onderschept slim de pass. Aloni met een sublieme pass. Bitau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aloni met een sublieme pass. Vasihon is nu in balbezit. Bitau onderschept slim de pass. Bitau draait met de bal, schiet en ... Nimni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyond Control - ISlan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyond Control 34%, ISlan 66%.
Beyond Control - ISlan 2:0