Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Edery The Shuflers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Cahlon geeft de bal voor. Inworp. Krispis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salama rent richting de bal. Salama geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mopaz probeert naar een medespeler te passen. Krispis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cahlon zijn tegenspeler op de grond. Krispis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hermon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zvieli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ziv de bal. Ziv haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edery - The Shuflers 1:0

22e minuut.
Krispis met de inworp. Hermon rent richting de bal. Hermon geeft een hoge lob. Ziv is nu in balbezit. Ziv schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Milo draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Banay trapt de bal weg. Hermon kopt de bal weg. Salama speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edery 45%, The Shuflers 55%.
FC Edery - The Shuflers 1:0

48e minuut.
Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo is nu in balbezit. Glik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milo raakt geblesseerd tijdens het duel. Shavit komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Alosh rent richting de bal. Alosh passt de bal met de wreef. Tal is nu in balbezit. Salama onderschept slim de pass. Salama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Walk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walk geeft een hoge lob. Inworp. Halwany met een snelle inworp. Shavit geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ziv probeert naar een medespeler te passen. Sassi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandor. Sandor krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tega passt de bal zonder na te denken. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol speelt de bal door. Milo is nu in balbezit. Milo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Edery - The Shuflers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edery 55%, The Shuflers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Edery - The Shuflers 1:1