Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Zver Mo`adon Sport Tzabar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ishon met de inworp. Zarug rent richting de bal. Zarug passt de bal zonder na te denken. Nusbaum rent richting de bal. Nusbaum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Buzaglo geeft een lange en hoge pass. Eliahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain onderschept slim de pass. Deree is nu in balbezit. Deree schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Zver - Mo`adon Sport Tzabar 0:1

20e minuut.
Levinski probeert naar een medespeler te passen. Nusbaum rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deree. Nusbaum moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nusbaum kan niet meer verder spelen. Daniel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Zver 44%, Mo`adon Sport Tzabar 56%.
F.C Zver - Mo`adon Sport Tzabar 0:1

60e minuut.
Malca passt de bal zonder na te denken. Ishon is nu in balbezit. Ishon passt de bal in één keer door. Levinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinski schiet op doel. Liad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Malca passt de bal zonder na te denken. Goldshtain rent richting de bal. Eliahu is nu in balbezit. Deree verovert de bal door een tackle van achteren. Deree draait met de bal, schiet en ... Kol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Zver 45%, Mo`adon Sport Tzabar 55%.
F.C Zver - Mo`adon Sport Tzabar 0:1