Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maccabi United f.c best99
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


37e minuut.
Lebovich rent richting de bal. Slumianski is nu in balbezit. Twito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twito krijgt een gele kaart. Slumianski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soloman komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Israel is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayoun met een snelle inworp. Daar is Slumianski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slumianski draait met de bal, schiet en ... Sagiv probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Slumianski rent richting de bal. Slumianski geeft een hoge lob. Israel heeft problemen om de bal te vangen. Lebovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebovich schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi United f.c - best99 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi United f.c 42%, best99 58%.
Maccabi United f.c - best99 0:1

50e minuut.
Perets rent richting de bal. devero onderschept slim de pass. devero probeert naar een medespeler te passen. Lebovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebovich schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Avutbul de bal onder controle te krijgen. Hayoun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avutbul. Avutbul krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Perets kan de bal niet met de borst controleren. Perets probeert naar een medespeler te passen. devero met een sublieme pass. Barkaee is nu in balbezit. Barkaee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maccabi United f.c - best99 1:1

80e minuut.
Israel geeft een hoge lob. Inworp. Hayoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slumianski controleert de bal met de borst. Slumianski geeft een lange en hoge pass. Paal!

83e minuut.
Sabag passt de bal zonder na te denken. Meshumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaee onderschept slim de pass. Barkaee schiet op doel. Rozenfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maccabi United f.c - best99 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maccabi United f.c 40%, best99 60%.
Maccabi United f.c - best99 2:1