Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Consorcio Centro Valle Wipala
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Pereyra is nu in balbezit. Pereyra passt de bal in één keer door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Gumucio probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gumucio met een harde bal richting middenveld. Soleto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Céspedes de bal onder controle te krijgen. Hierro is nu in balbezit. Hierro met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereyra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balboa geeft een hoge lob. Gumucio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bengolea de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Centro - Valle Wipala 0:1

21e minuut.
Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto speelt de bal door. Apaza probeert naar een medespeler te passen. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Centro - Valle Wipala 0:2

29e minuut.
Osete is nu in balbezit. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa passt de bal zonder na te denken. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Centro - Valle Wipala 0:3

41e minuut.
Céspedes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hierro met een snelle inworp. Balboa rent richting de bal. Balboa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Consorcio Centro 63%, Valle Wipala 37%.
Consorcio Centro - Valle Wipala 0:3

89e minuut.
Hinojosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Davila is nu in balbezit. Davila geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Consorcio Centro 42%, Valle Wipala 58%.
Consorcio Centro - Valle Wipala 0:3