Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurora coqueros fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos met een sublieme pass. Zeballos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeballos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - coqueros fc 0:1

27e minuut.
Sanka is nu in balbezit. Plaza onderschept slim de pass. Plaza speelt de bal door. Sponge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Amaro probeert naar een medespeler te passen. Sponge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponge draait met de bal, schiet en ... Ferreira probeert de bal met de borst te controleren. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bruno trapt de bal weg. Sanka kopt de bal weg. Zeballos heeft problemen om de bal te vangen. Chura rent richting de bal. Chura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Burgos onderschept slim de pass. Chura is nu in balbezit. Chura probeert naar een medespeler te passen. Zeballos rent richting de bal. Zeballos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Burgos rent richting de bal. Burgos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paredes de bal. Montenegro rent richting de bal. Montenegro met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora 60%, coqueros fc 40%.
Aurora - coqueros fc 0:1

52e minuut.
Burgos geeft een lange en hoge pass. Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate begaat een overtreding. Larrañaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burgos komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mayta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza is nu in balbezit. Chura is nu in balbezit. Chura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurora - coqueros fc 0:2

83e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal in één keer door. Sponge is nu in balbezit. Sponge schiet op doel. Abrego bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurora 53%, coqueros fc 47%.
Aurora - coqueros fc 0:2