Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Dortmund df LEGACY F.C
b Tactiek LA XAVINETA
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 65.5
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Trajano is nu in balbezit. Trajano speelt de bal door. Buljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buljić geeft een lange en hoge pass. Guachiculca krijgt zijn hoofd ertegen. Granda bokst de bal weg.

23e minuut.
Guachiculca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hilal de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buljić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guachiculca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vuchev heeft problemen om de bal te vangen. Yánez rent richting de bal. Vuchev begaat een overtreding. Vuchev krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Farfán is nu in balbezit. Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu geeft de bal voor. Guachiculca rent richting de bal. Guachiculca draait met de bal, schiet en ... Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Yánez speelt de bal door. Gasol Gasolina heeft problemen om de bal te vangen. Gasol Gasolina passt de bal zonder na te denken. Velicu rent richting de bal. Velicu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez haalt uit met een fantastische trap. Bonnet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Velicu onderschept slim de pass. Buljić rent richting de bal. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Buljić onderschept slim de pass. Buljić geeft een lange en hoge pass. Granda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 66%, LEGACY F.C 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Dortmund df - LEGACY F.C 0:0

52e minuut.
Vuchev verovert de bal door een tackle van achteren. Vuchev passt de bal zonder na te denken. Buljić rent richting de bal. Buljić geeft een hoge lob. Guachiculca krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Granda probeert naar een medespeler te passen. Vuchev kopt de bal weg. Guachiculca rent richting de bal. Guachiculca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Velicu geeft de bal voor. Inworp. Vuchev met een snelle inworp. Buljić geeft een lange en hoge pass. Guachiculca krijgt zijn hoofd ertegen. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - LEGACY F.C 0:1

61e minuut.
Vuchev onderschept slim de pass. Vuchev geeft een lange en hoge pass. Guachiculca is nu in balbezit. Guachiculca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Dortmund df - LEGACY F.C 0:2

67e minuut.
Marincea rent richting de bal. Marincea passt de bal met de wreef. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu geeft een hoge lob. Rago krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Velicu is nu in balbezit. Velicu geeft een lange en hoge pass. Daar is Buljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buljić geeft de bal voor. Rago maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Suik passt de bal in één keer door. Buljić met een sublieme pass. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachiculca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pálffy is nu in balbezit. Pálffy passt de bal met de wreef. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Guachiculca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buljić met een snelle inworp. Bizarri rent richting de bal. Bizarri geeft een hoge lob. Guachiculca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Dortmund df 65%, LEGACY F.C 35%.
Borussia Dortmund df - LEGACY F.C 0:2