Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÍdoloBarce Tojos S.C.
Sergioneta 1 Tactiek M3322LEClose
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
61.1 gemiddelde waardering 69.5
excellent Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Harhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Harhaj passt de bal met de wreef. Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats geeft een hoge lob. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Apić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sacta geeft een lange en hoge pass. Klikats heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Ukonaho zijn tegenspeler op de grond. Ukonaho is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Monteil onderschept slim de pass. Monteil passt de bal in één keer door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Apić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klikats rent richting de bal. Klikats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Tojos S.C. 0:1

13e minuut.
Měkkýš geeft een lange en hoge pass. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein passt de bal zonder na te denken. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Tojos S.C. 0:2

15e minuut.
Łoszek is nu in balbezit. Monteil onderschept slim de pass. Monteil met een sublieme pass. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klikats bereikt de bal nog maar net als eerste. Klikats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Tojos S.C. 0:3

33e minuut.
Sacta geeft een lange en hoge pass. Yerli is nu in balbezit. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Apić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Tojos S.C. 0:4

34e minuut.
Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco met een sublieme pass. Aksu rent richting de bal. Aksu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Rubinstein met de inworp. Monteil probeert naar een medespeler te passen. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein geeft de bal voor. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. Apić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 59%, Tojos S.C. 41%.
ÍdoloBarce - Tojos S.C. 0:4

49e minuut.
Yerli geeft een lange en hoge pass. Hristu controleert de bal met de borst. Hristu probeert naar een medespeler te passen. Aksu rent richting de bal. Aksu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubinstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monteil probeert naar een medespeler te passen. Rubinstein geeft een hoge lob. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Apić bokst de bal weg.

57e minuut.
Sacta passt de bal in één keer door. Harhaj rent richting de bal. Harhaj probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Apić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klikats rent richting de bal. Vlaicu is nu in balbezit. Klikats rent richting de bal. Klikats draait met de bal, schiet en ... Apić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Tojos S.C. 0:5

76e minuut.
Měkkýš bereikt de bal nog maar net als eerste. Měkkýš passt de bal met de wreef. Rubinstein rent richting de bal. Rubinstein geeft de bal voor. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. Apić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sacta probeert naar een medespeler te passen. Měkkýš met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel. Apić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - Tojos S.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 49%, Tojos S.C. 51%.
ÍdoloBarce - Tojos S.C. 0:6