Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Quito Zarahemla
442 sdq Tactiek IRREANTUM
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 30.1
good Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen average


4e minuut.
Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szegő is nu in balbezit. Szegő speelt de bal door. Szita is nu in balbezit. Szita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuguin rent richting de bal. Chuguin geeft een hoge lob. Tello is nu in balbezit. Tello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Burgos rent richting de bal. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas geeft de bal voor. Ligocki rent richting de bal. Ligocki draait met de bal, schiet en ... Fröhlich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Chuguin verovert de bal door een tackle van achteren. Chuguin geeft een lange en hoge pass. Tello rent richting de bal. Tello haalt uit met een fantastische trap. Fröhlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Quito - Zarahemla 1:0

32e minuut.
Chuguin met een sublieme pass. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Ligocki rent richting de bal. Ligocki haalt uit met een fantastische trap. Fröhlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Burgos onderschept slim de pass. Burgos passt de bal met de wreef. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Clavijo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Prieto speelt de bal door. Szegő speelt de bal door. Sanguinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos onderschept slim de pass. Burgos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela geeft de bal voor. Tello rent richting de bal. Tello haalt uit met een fantastische trap. Fröhlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cárdenas zijn tegenspeler op de grond. Cárdenas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Szita verovert de bal door een tackle van achteren. Román tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szita raakt geblesseerd tijdens het duel. Guachiculca komt het veld opgelopen. Játiva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Quito 52%, Zarahemla 48%.
Deportivo Quito - Zarahemla 1:0

46e minuut.
Francoso komt het veld opgelopen. Radovanović komt het veld opgelopen. Verdura komt het veld opgelopen. Villafuerte komt het veld opgelopen. Mocayo Alvarado komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach passt de bal in één keer door. Bodonyi rent richting de bal. Tello verovert de bal door een tackle van achteren. Tello haalt uit met een fantastische trap. Fröhlich bokst de bal weg.

74e minuut.
Verdura rent richting de bal. Verdura passt de bal met de wreef. Francoso rent richting de bal. Francoso geeft de bal voor. Banach kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tello is nu in balbezit. Román rent richting de bal. Tello is nu in balbezit. Tello haalt uit met een fantastische trap. Fröhlich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Quito - Zarahemla 2:0

82e minuut.
Verdura is nu in balbezit. Verdura passt de bal zonder na te denken. Radovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radovanović haalt uit met een fantastische trap. Sanguinetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clavijo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ligocki is nu in balbezit. Ligocki passt de bal in één keer door. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Quito - Zarahemla 3:0

88e minuut.
Burgos probeert naar een medespeler te passen. Radovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello rent richting de bal. Tello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Banach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Tello is nu in balbezit. Tello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Quito 53%, Zarahemla 47%.
Deportivo Quito - Zarahemla 3:0