Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D Asencio GALÁCTICOS. F. C.
ascenso Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.3 gemiddelde waardering 27.3
very good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Karipis passt de bal in één keer door. Marcet is nu in balbezit. Marcet speelt de bal door. Masaganda rent richting de bal. Masaganda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buitenspel voor Ponzo. Goede buitenspelval van de verdediging. Valenzuela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karipis probeert naar een medespeler te passen. Boccanera rent richting de bal. Boccanera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Burneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Burneo probeert naar een medespeler te passen. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda draait met de bal, schiet en ... Métais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Marcet geeft een lange en hoge pass. Masaganda kopt de bal weg. Boccanera bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccanera draait met de bal, schiet en ... Métais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - GALÁCTICOS. F. C. 1:0

25e minuut.
Boccanera is nu in balbezit. Karipis rent richting de bal. Boccanera rent richting de bal. Karipis geeft de bal voor. Masaganda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Métais met een harde bal richting middenveld. Bruto kopt de bal weg. Masaganda rent richting de bal. Masaganda haalt uit met een fantastische trap. Métais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - GALÁCTICOS. F. C. 2:0

32e minuut.
Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein passt de bal in één keer door. Bešenji met een sublieme pass. Suero rent richting de bal. Suero draait met de bal, schiet en ... Sagnay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruto met de inworp. Burneo geeft een hoge lob. Boccanera springt en kopt de bal. Métais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - GALÁCTICOS. F. C. 3:0

37e minuut.
Marcet met een sublieme pass. Boccanera heeft problemen om de bal te vangen. Karipis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karipis geeft een hoge lob. Masaganda heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Masaganda schiet op doel. Métais probeert naar een medespeler te passen. Marcet kopt de bal weg. Boccanera rent richting de bal. Boccanera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - GALÁCTICOS. F. C. 4:0

44e minuut.
Sagnay neemt vlug de vrije trap. Karipis kopt de bal weg. Daar is Boccanera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burneo rent richting de bal. Burneo haalt uit met een fantastische trap. Métais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Asencio 38%, GALÁCTICOS. F. C. 62%.
C.D Asencio - GALÁCTICOS. F. C. 4:0

46e minuut.
Castelo komt het veld opgelopen. Larramendi komt het veld opgelopen. Mesías komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalquesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pulí krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Mesías trapt de bal weg van het doel. Burneo rent richting de bal. Burneo met een sublieme pass. Klungelig pakt Larramendi de bal. Larramendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcet met de inworp. Karipis speelt de bal door. Masaganda is nu in balbezit. Masaganda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - GALÁCTICOS. F. C. 5:0

55e minuut.
Burneo geeft de bal voor. Marcet geeft een hoge lob. Daar is Melcacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcet is nu in balbezit. Marcet geeft een lange en hoge pass. Métais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masaganda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Asencio - GALÁCTICOS. F. C. 6:0

56e minuut.
Marcet onderschept slim de pass. Marcet probeert naar een medespeler te passen. Karipis probeert naar een medespeler te passen. Larramendi is nu in balbezit. Larramendi passt de bal met de wreef. Métais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Larramendi schiet op doel. Tello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castelo is nu in balbezit. Castelo geeft een lange en hoge pass. Ledesma heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Castelo neemt de hoekschop. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Burneo rent richting de bal. Larramendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larramendi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bica rent richting de bal. Karipis verovert de bal door een tackle van achteren. Karipis probeert naar een medespeler te passen. Masaganda rent richting de bal. Masaganda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Larramendi rent richting de bal. Larramendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ledesma trapt de bal weg. Marcet kopt de bal weg. Larramendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larramendi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castelo zal de hoekschop nemen. Larramendi is nu in balbezit. Larramendi schiet op doel. Tello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Asencio 18%, GALÁCTICOS. F. C. 82%.
C.D Asencio - GALÁCTICOS. F. C. 6:0