Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Modernos Congresistas Los Mismos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hernández Pérez trapt de bal weg. Malenra kopt de bal weg. López rent richting de bal. López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Gonzalez Perez rent richting de bal. Medina rent richting de bal. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Capurro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modernos Congresistas - Los Mismos 1:0

17e minuut.
Barrera geeft de bal voor. Sucre is nu in balbezit. Gonzalez Perez onderschept slim de pass. Gonzalez Perez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Modernos Congresistas - Los Mismos 2:0

20e minuut.
Pérez Aguinaga rent richting de bal. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo speelt de bal door. Gonzalez Perez rent richting de bal. Gonzalez Perez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sucre rent richting de bal. Sucre geeft een lange en hoge pass. Sandy rent richting de bal. Sandy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modernos Congresistas 44%, Los Mismos 56%.
Modernos Congresistas - Los Mismos 2:0

49e minuut.
Doeltrap. Capurro trapt de bal weg van het doel. Barrera kopt de bal weg. Gonzalez Perez is nu in balbezit. Gonzalez Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modernos Congresistas - Los Mismos 3:0

66e minuut.
Capurro trapt de bal weg van het doel. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Modernos Congresistas - Los Mismos 3:1

72e minuut.
Rodas geeft de bal voor. Sucre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Perez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Barrera passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Aguinaga met een snelle inworp. Sáenz rent richting de bal. Sáenz speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap. Rountree kopt de bal weg. Sandy heeft problemen om de bal te vangen. Sandy schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pérez Aguinaga probeert naar een medespeler te passen. Sandy is nu in balbezit. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. López onderschept slim de pass. López draait met de bal, schiet en ... Hernández Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modernos Congresistas 33%, Los Mismos 67%.
Modernos Congresistas - Los Mismos 3:1