Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Subnormales New origin
433 Tactiek a1
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Doeltrap. Niuda met een harde bal richting middenveld. Fatra kopt de bal weg. Daar is Luppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Téllez heeft problemen om de bal te vangen. Téllez passt de bal met de wreef. Luppi rent richting de bal. Luppi draait met de bal, schiet en ... Garcés controleert de bal met de borst. Niuda bokst de bal weg.

5e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft de bal voor. Fatra met een sublieme pass. Daar is Luppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Pizarro de bal onder controle te krijgen. Ciruelos kopt de bal weg. Luppi heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro rent richting de bal. Téllez onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Best geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Téllez rent richting de bal. Téllez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nurci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciruelos is nu in balbezit. Ciruelos speelt de bal door. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Subnormales - New origin 0:1

20e minuut.
Sacta is nu in balbezit. Nurci verovert de bal door een tackle van achteren. Nurci probeert naar een medespeler te passen. Luppi is nu in balbezit. Luppi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Luppi de bal. Luppi geeft een hoge lob. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Garcés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurci met de inworp. Luppi rent richting de bal. Luppi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Niuda met een harde bal richting middenveld. Ciruelos met een sublieme pass. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel. Niuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Fatra is nu in balbezit. Fatra speelt de bal door. Luppi is nu in balbezit. Luppi haalt uit met een fantastische trap. Niuda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Subnormales - New origin 0:2

30e minuut.
Best kopt de bal weg. Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Téllez rent richting de bal. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Niuda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Subnormales - New origin 0:3

33e minuut.
Ambruna controleert de bal met de borst. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan passt de bal zonder na te denken. Téllez rent richting de bal. Téllez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ciruelos rent richting de bal. Ciruelos speelt de bal door. Fatra met een sublieme pass. Luppi rent richting de bal. Luppi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subnormales 72%, New origin 28%.
Subnormales - New origin 0:3

60e minuut.
Fatra is nu in balbezit. Fatra passt de bal zonder na te denken. Daar is Garcés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Subnormales - New origin 0:4

74e minuut.
Fatra kopt de bal weg. Téllez rent richting de bal. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Luppi is nu in balbezit. Luppi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Engelking geeft de bal voor. Sacta met een sublieme pass. Daar is Sarmiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurci rent richting de bal. Nurci geeft een lange en hoge pass. Niuda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Subnormales - New origin 0:5

83e minuut.
Ciruelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciruelos geeft een hoge lob. Berrazueta rent richting de bal. Téllez is nu in balbezit. Téllez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Téllez controleert de bal met de borst. Peñaranda is nu in balbezit. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez passt de bal in één keer door. Luppi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subnormales 72%, New origin 28%.
Subnormales - New origin 0:5