Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales Chullas Campeón de América
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Gonzales passt de bal met de wreef. Viguensa is nu in balbezit. Viguensa schiet op doel. Daar is Victorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Huayamave geeft een lange en hoge pass. Magarino met een sublieme pass. Klungelig pakt Anangono de bal. Viguensa is nu in balbezit. Viguensa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Campeón de América 0:1

40e minuut.
Gaona verovert de bal door een tackle van achteren. Serapeda is nu in balbezit. Serapeda probeert naar een medespeler te passen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reales Chullas - Campeón de América 1:1

42e minuut.
Serapeda met een sublieme pass. Zamorano rent richting de bal. Capurro met een sublieme pass. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Chullas 44%, Campeón de América 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reales Chullas - Campeón de América 1:1

47e minuut.
Inworp. Matamba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serapeda rent richting de bal. Serapeda geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Campeón de América 2:1

72e minuut.
Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Serapeda rent richting de bal. Sostenes is nu in balbezit. Serapeda verovert de bal door een tackle van achteren. Serapeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Chullas - Campeón de América 3:1

83e minuut.
Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamorano geeft een hoge lob. Doca heeft problemen om de bal te vangen. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Chullas 50%, Campeón de América 50%.
Reales Chullas - Campeón de América 3:1