Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanim hijau Abah Sayang Melaka
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 36.6
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


14e minuut.
Pennise is nu in balbezit. Pennise geeft een lange en hoge pass. Awang heeft problemen om de bal te vangen. Monaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Monaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Giefert kopt de bal weg. Daar is Gutiérrez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pałkus. Pałkus krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Bir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bir met een sublieme pass. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus haalt uit met een fantastische trap. Charron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanim hijau - Abah Sayang Melaka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanim hijau 55%, Abah Sayang Melaka 45%.
Hanim hijau - Abah Sayang Melaka 0:1

48e minuut.
Chitiva heeft problemen om de bal te vangen. Pennise rent richting de bal. Chitiva begaat een overtreding. Chitiva krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk passt de bal zonder na te denken. Bir rent richting de bal. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gutiérrez Roldán probeert de bal met de borst te controleren. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir draait met de bal, schiet en ... Charron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanim hijau - Abah Sayang Melaka 0:2

66e minuut.
Chitiva kopt de bal weg. Priskas heeft problemen om de bal te vangen. Priskas speelt de bal door. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus haalt uit met een fantastische trap. Paal! Charron bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barreto onderschept slim de pass. Barreto passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chitiva met een snelle inworp. Priskas geeft een hoge lob. Charron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Barreto geeft een hoge lob. Inworp. Priskas met een snelle inworp. Bir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Priskas geeft de bal voor. Cool kopt de bal weg. Klungelig pakt Maitreepun de bal. Bir rent richting de bal. Bir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chitiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priskas geeft de bal voor. Daar is Maitreepun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bir rent richting de bal. Bir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanim hijau 58%, Abah Sayang Melaka 42%.
Hanim hijau - Abah Sayang Melaka 0:2