Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Glory Rabid Koalas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
bin Abd Rauf haalt uit met een fantastische trap. bin Mohamad rent richting de bal. bin Abd Wahid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Mohamad raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Abd Rauf legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Glory - Rabid Koalas 1:0

12e minuut.
bin Malik probeert naar een medespeler te passen. bin Muhamad probeert naar een medespeler te passen. bin Ali Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabian verovert de bal door een tackle van achteren. Sabian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
bin Abd Rauf is nu in balbezit. bin Abd Rauf geeft de bal voor. bin Mohamad is nu in balbezit. bin Mohamad geeft de bal voor. Sabian maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ashaari Shamsuddin trapt de bal weg. bin Muhamad kopt de bal weg. bin Amiruddin heeft problemen om de bal te vangen. bin Abd Rauf onderschept slim de pass. bin Abd Rauf haalt uit met een fantastische trap. Ashaari Shamsuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
bin Naib onderschept slim de pass. bin Naib passt de bal met de wreef. Nizam Husin rent richting de bal. Nizam Husin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Glory - Rabid Koalas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Glory 50%, Rabid Koalas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Glory - Rabid Koalas 1:1

47e minuut.
Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid geeft de bal voor. bin Abd Wahid kopt de bal weg. bin Abd Rauf is nu in balbezit. bin Abd Rauf draait met de bal, schiet en ... Ashaari Shamsuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Glory - Rabid Koalas 2:1

54e minuut.
bin Abd Wahid rent richting de bal. bin Abd Wahid met een sublieme pass. bin Hamzan heeft problemen om de bal te vangen. Sabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabian haalt uit met een fantastische trap. Ashaari Shamsuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
bin Ali Abu trapt de bal weg. bin Abd Rauf kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Ali Mat de bal. Sabian rent richting de bal. Sabian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
bin Mohamad geeft een lange en hoge pass. bin Muhamad kopt de bal weg. Daar is Sabian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Rauf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rauf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is bin Naib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Naib met een sublieme pass. Nizam Husin is nu in balbezit. Nizam Husin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Glory - Rabid Koalas 2:2

77e minuut.
Inworp. bin Muhamad met de inworp. bin Abd Rauf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Rauf geeft de bal voor. bin Hamzan heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Mohamad zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Glory 44%, Rabid Koalas 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Glory - Rabid Koalas 2:2