Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Glory Wanderers FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conlon met de inworp. bin Mohd Hanafiah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Hanafiah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Glory - Wanderers FC 0:1

16e minuut.
bin Che Omar probeert naar een medespeler te passen. Mahadzir rent richting de bal. Mahadzir passt de bal zonder na te denken. Jamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mahadzir geeft een hoge lob. Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamal is nu in balbezit. Jamal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Glory - Wanderers FC 0:2

29e minuut.
bin Mohd geeft de bal voor. Daar is bin Ideris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Ideris geeft een lange en hoge pass. Sabian heeft problemen om de bal te vangen. Sabian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
bin Ideris geeft de bal voor. bin Mohd Hanafiah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Hanafiah passt de bal met de wreef. Jamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
bin Muhamad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Jamaludin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jamaludin passt de bal in één keer door. Jamal rent richting de bal. Jamal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Glory - Wanderers FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Glory 62%, Wanderers FC 38%.
Shameful Glory - Wanderers FC 0:3

50e minuut.
bin Mohd onderschept slim de pass. bin Mohd geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Ideris de bal. Sabian rent richting de bal. Sabian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Glory - Wanderers FC 1:3

65e minuut.
Mahadzir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahadzir passt de bal met de wreef. bin Maon heeft problemen om de bal te vangen. Jamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
bin Che Omar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Hanafiah rent richting de bal. bin Mohd Hanafiah passt de bal zonder na te denken. Jamal is nu in balbezit. Jamal haalt uit met een fantastische trap. bin Ali Abu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
bin Mohd Hanafiah passt de bal zonder na te denken. Jamal rent richting de bal. Rashid rent richting de bal. Jamal onderschept slim de pass. Jamal schiet op doel. bin Ali Abu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
bin Abd Rauf probeert de bal aan de voet te houden. bin Kamirun is nu in balbezit. bin Kamirun passt de bal met de wreef. Sabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Glory - Wanderers FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Glory 65%, Wanderers FC 35%.
Shameful Glory - Wanderers FC 2:3