Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigi FC Los Manos FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abu Bakar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Said. Said krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rashid rent richting de bal. bin Rusly is nu in balbezit. Rashid begaat een overtreding. Rashid krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rashid is nu in balbezit. Shukor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullah rent richting de bal. bin Azizo onderschept slim de pass. bin Azizo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
bin Rusly is nu in balbezit. Said onderschept slim de pass. Said passt de bal met de wreef. Affendi is nu in balbezit. Affendi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
bin Ideris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Lawadin. bin Ideris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Ideris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Hashima maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rashid passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Said de bal. bin Rusly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Rusly krijgt een gele kaart.

42e minuut.
bin Sofiani geeft een hoge lob. Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Rusly zijn tegenspeler op de grond. bin Rusly krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi FC 49%, Los Manos FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gigi FC - Los Manos FC 0:0

47e minuut.
bin Ahmad Rosdi geeft de bal voor. Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Imran bereikt de bal nog maar net als eerste. Affendi onderschept slim de pass. Affendi schiet op doel. Che Lah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
bin Lawadin passt de bal zonder na te denken. Said rent richting de bal. bin Mohd Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. Affendi onderschept slim de pass. Affendi schiet op doel. Che Lah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Said verovert de bal door een tackle van achteren. Said met een sublieme pass. Affendi is nu in balbezit. Affendi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi FC - Los Manos FC 1:0

78e minuut.
Klungelig pakt bin Azizo de bal. bin Lawadin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Azizo onderschept slim de pass. bin Azizo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Sharip de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi FC 49%, Los Manos FC 51%.
Gigi FC - Los Manos FC 1:0