Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Spirit TNB Warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt bin Abdul Manap de bal. bin Mohamad Lazim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Manap begaat een overtreding. bin Abdul Manap krijgt een gele kaart.

8e minuut.
bin Ghazali is nu in balbezit. bin Ghazali geeft de bal voor. Mat Aris rent richting de bal. bin Zainuddin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Zainuddin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Puteh de bal onder controle te krijgen. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Ghani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Abdul Ghani krijgt een gele kaart. Ganesh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Napiah zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - TNB Warriors 0:1

14e minuut.
Daar is bin Abdul Ghani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abdul Ghani probeert naar een medespeler te passen. bin Zainuddin is nu in balbezit. bin Zainuddin schiet op doel. Sahabudin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Spirit - TNB Warriors 1:1

20e minuut.
Klungelig pakt Napiah de bal. Napiah probeert naar een medespeler te passen. Ganesh heeft problemen om de bal te vangen. Ganesh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - TNB Warriors 1:2

28e minuut.
bin Khalil verovert de bal door een tackle van achteren. bin Khalil geeft de bal voor. bin Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainuddin draait met de bal, schiet en ... Sahabudin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
bin Mohd Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Napiah rent richting de bal. Napiah speelt de bal door. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. bin Yacob bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Spirit 46%, TNB Warriors 54%.
AS Spirit - TNB Warriors 1:2

48e minuut.
Ahmad Rakhli geeft de bal voor. bin Mat Sharif geeft een lange en hoge pass. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Puteh de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - TNB Warriors 1:3

70e minuut.
bin Tahar met een sublieme pass. Ganesh rent richting de bal. bin Puteh rent richting de bal. Napiah is nu in balbezit. Napiah haalt uit met een fantastische trap. bin Yacob bokst de bal weg.

79e minuut.
bin Zainun kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Khalil de bal. bin Zainuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Zainuddin draait met de bal, schiet en ... bin Katmon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sahabudin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - TNB Warriors 2:3

87e minuut.
bin Abdul Manap onderschept slim de pass. Napiah met een sublieme pass. Ganesh is nu in balbezit. Ganesh draait met de bal, schiet en ... bin Yacob werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Spirit - TNB Warriors 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Spirit 63%, TNB Warriors 37%.
AS Spirit - TNB Warriors 2:4