Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 13:24
  • Competitiewedstrijd: League I.01
  • Stadion: New FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2808
New FC Perak Elephants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Mohd Tahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Tahir geeft de bal voor. bin Yusoff heeft problemen om de bal te vangen. bin Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jaafar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
bin Masrom met een sublieme pass. bin Jaafar heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Idrusa is nu in balbezit. bin Jaafar onderschept slim de pass. bin Jaafar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Perak Elephants 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt bin Dzulkarnain de bal. bin Dzulkarnain passt de bal met de wreef. bin Md Jan is nu in balbezit. bin Md Jan haalt uit met een fantastische trap. Shaari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New FC - Perak Elephants 1:1

25e minuut.
bin Salman controleert de bal met de borst. bin Salman passt de bal in één keer door. bin Md Jan rent richting de bal. bin Md Jan draait met de bal, schiet en ... Shaari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Perak Elephants 1:2

27e minuut.
bin Jahar passt de bal met de wreef. bin Md Jan rent richting de bal. bin Dzulkarnain is nu in balbezit. bin Md Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Jan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
bin Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sabtu probeert naar een medespeler te passen. Ahmed probeert de bal aan de voet te houden. bin Md Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Md Jan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Perak Elephants 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 47%, Perak Elephants 53%.
New FC - Perak Elephants 1:3

69e minuut.
bin Dahlan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dahlan met een sublieme pass. bin Salman is nu in balbezit. bin Salman geeft een lange en hoge pass. bin Md Jan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
bin Jahar geeft de bal voor. bin Mohd Idrusa kopt de bal weg. Klungelig pakt Mohd Tahir de bal. bin Dzulkarnain is nu in balbezit. bin Dzulkarnain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
bin Masrom geeft een hoge lob. Alias kopt de bal weg. bin Mohd Idrusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jaafar onderschept slim de pass. bin Jaafar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
bin Yusoff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Md Johadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 39%, Perak Elephants 61%.
New FC - Perak Elephants 1:3