Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasty Stools Stirling Doves
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
bin Tatim probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Aziz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nelmon. bin Mohd Aziz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Tatim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
bin Raja Shob met een sublieme pass. Ashaari Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashaari Shamsuddin passt de bal zonder na te denken. Nelmon is nu in balbezit. Nelmon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ashaari Shamsuddin rent richting de bal. Ashaari Shamsuddin passt de bal met de wreef. Rozali rent richting de bal. Nelmon verovert de bal door een tackle van achteren. Nelmon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
bin Tatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hassan onderschept slim de pass. Raja Hassan probeert naar een medespeler te passen. Nelmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
bin Mohd Aziz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Masrom komt het veld opgelopen.

33e minuut.
bin Azizo met een snelle inworp. Ashaari Shamsuddin probeert naar een medespeler te passen. Nanthakumar geeft de bal voor. bin Dani rent richting de bal. bin Dani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
bin Masrom rent richting de bal. Raja Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Masrom maakt een afschuwelijke overtreding. bin Masrom is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Abu Bakar met een snelle inworp. Daar is Raja Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megat Hassim rent richting de bal. Raja Hassan onderschept slim de pass. Raja Hassan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Stools 43%, Stirling Doves 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasty Stools - Stirling Doves 0:0

53e minuut.
bin Saiban kopt de bal weg. bin Tatim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tatim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt bin Dani de bal. bin Dani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Stools - Stirling Doves 1:0

68e minuut.
Raja Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hassan passt de bal in één keer door. Rozali bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmon onderschept slim de pass. Nelmon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Raja Hassan passt de bal met de wreef. Nelmon heeft problemen om de bal te vangen. bin Angking is nu in balbezit. Nelmon onderschept slim de pass. Nelmon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
bin Tatim verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tatim geeft de bal voor. Inworp. bin Adenan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Saiban geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Rozali passt de bal zonder na te denken. Megat Hassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Megat Hassim passt de bal zonder na te denken. bin Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is bin Adenan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Raja Shob is nu in balbezit. bin Adenan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Adenan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Raja Hassan probeert naar een medespeler te passen. Nelmon rent richting de bal. bin Tatim begaat een overtreding. Nelmon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nelmon kan niet meer verder spelen. bin Mohd Zaini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Stools 48%, Stirling Doves 52%.
Nasty Stools - Stirling Doves 1:0