Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 13:25
  • Competitiewedstrijd: League I.01
  • Stadion: New FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2915
New FC Gombak City
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
bin Masrom verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Arif onderschept slim de pass. bin Mat Arif speelt de bal door. Mohd Nor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Nor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
bin Ishak rent richting de bal. bin Katmon speelt de bal door. bin Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jaafar onderschept slim de pass. bin Jaafar schiet op doel. bin Jamalus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Gombak City 1:0

13e minuut.
bin Katmon passt de bal zonder na te denken. Mohd Nor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohd Tahir. Mohd Tahir krijgt een gele kaart.

28e minuut.
bin Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Masrom verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ishak rent richting de bal. bin Masrom onderschept slim de pass. bin Masrom haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Gombak City 2:0

31e minuut.
bin Mat Arif rent richting de bal. bin Mat Arif geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saari de bal. Mohd Nor is nu in balbezit. Mohd Nor draait met de bal, schiet en ... Shaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ahmed kopt de bal weg. bin Rusa is nu in balbezit. bin Rusa passt de bal zonder na te denken. Mohd Nor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Nor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
bin Mat Arif probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Rusa de bal. bin Rusa passt de bal zonder na te denken. Mohd Nor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Nor haalt uit met een fantastische trap. Shaari bokst de bal weg.

43e minuut.
Ahmed geeft een hoge lob. bin Ishak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Tahir begaat een overtreding. bin Ishak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. bin Ishak kan niet meer verder spelen. bin Sharip komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 63%, Gombak City 37%.
New FC - Gombak City 2:0

52e minuut.
bin Sharip passt de bal in één keer door. Che Mat bereikt de bal nog maar net als eerste. Che Mat speelt de bal door. bin Jaafar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jaafar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
bin Katmon passt de bal in één keer door. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed geeft een hoge lob. bin Jaafar rent richting de bal. bin Jaafar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
bin Mat Arif met een sublieme pass. Cassidy rent richting de bal. Cassidy passt de bal met de wreef. bin Rusa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Rusa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mohd Nor bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Gombak City 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 50%, Gombak City 50%.
New FC - Gombak City 2:1