Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gombak City Perak Elephants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
bin Salman verovert de bal door een tackle van achteren. bin Dzulkarnain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dzulkarnain probeert naar een medespeler te passen. bin Md Jan is nu in balbezit. bin Md Jan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
bin Sharip geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Sabtu met de inworp. bin Dzulkarnain is nu in balbezit. bin Dzulkarnain geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
bin Salman is nu in balbezit. Cassidy onderschept slim de pass. Cassidy passt de bal met de wreef. Mohd Nor rent richting de bal. Mohd Nor haalt uit met een fantastische trap. Paal! bin Muhammad Fahmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
bin Salman passt de bal in één keer door. bin Jahar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jahar speelt de bal door. bin Md Jan is nu in balbezit. bin Md Jan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Perak Elephants 0:1

32e minuut.
bin Md Jan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Wahab komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kalaichelvan heeft problemen om de bal te vangen. bin Sabtu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaichelvan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalaichelvan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gombak City 51%, Perak Elephants 49%.
Gombak City - Perak Elephants 0:1

47e minuut.
bin Dzulkarnain met een sublieme pass. Klungelig pakt bin Sabtu de bal. bin Sabtu geeft een lange en hoge pass. bin Dzulkarnain heeft problemen om de bal te vangen. bin Dzulkarnain schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
bin Dzulkarnain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dzulkarnain passt de bal zonder na te denken. bin Wahab rent richting de bal. bin Wahab draait met de bal, schiet en ... bin Jamalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gombak City - Perak Elephants 0:2

65e minuut.
bin Hashim geeft de bal voor. Inworp. bin Sabtu met de inworp. Klungelig pakt bin Dzulkarnain de bal. bin Dzulkarnain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gombak City 51%, Perak Elephants 49%.
Gombak City - Perak Elephants 0:2