Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Saints Secret Koalas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Abdilah Bakir verovert de bal door een tackle van achteren. Abdilah Bakir speelt de bal door. Nazri Affendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazri Affendi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Mohamad Lazim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mohd Yassin haalt uit met een fantastische trap. Daar is bin Hashim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Salman kopt de bal weg. Nanthakumar heeft problemen om de bal te vangen. Nanthakumar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
bin Yahya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Salman. bin Yahya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shahril zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mohd Yassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Yassin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Saints - Secret Koalas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Saints 54%, Secret Koalas 46%.
Dark Saints - Secret Koalas 0:1

56e minuut.
Abdilah Bakir heeft problemen om de bal te vangen. bin Salman bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Salman probeert naar een medespeler te passen. bin Dusa is nu in balbezit. bin Dusa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
bin Hussain onderschept slim de pass. bin Hussain geeft een hoge lob. bin Yakub heeft problemen om de bal te vangen. bin Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yahya haalt uit met een fantastische trap. Mohd Hassan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
bin Dusa geeft de bal voor. Rashid kopt de bal weg. bin Ejun heeft problemen om de bal te vangen. bin Anusai rent richting de bal. bin Anusai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
bin Ejun rent richting de bal. bin Anusai onderschept slim de pass. bin Anusai met een sublieme pass. Abdilah Bakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdilah Bakir geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dark Saints - Secret Koalas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Saints 33%, Secret Koalas 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dark Saints - Secret Koalas 1:1