Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Suburbs Flagrant Tapirs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Sabian geeft een lange en hoge pass. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan passt de bal met de wreef. bin Awang rent richting de bal. bin Awang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
bin Mohd Idrus is nu in balbezit. bin Mohd Idrus passt de bal zonder na te denken. Hasan is nu in balbezit. Hasan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert bin Yunus de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hasan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
bin Md Mustaffa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Isak begaat een overtreding. bin Md Mustaffa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Md Mustaffa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alwi is nu in balbezit. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
bin Bakiri bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bakiri speelt de bal door. Yusof rent richting de bal. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 45%, Flagrant Tapirs 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Suburbs - Flagrant Tapirs 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt bin Malik de bal. Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof met een sublieme pass. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
bin Mohd Hanafiah kopt de bal weg. bin Isak rent richting de bal. bin Isak passt de bal in één keer door. Daar is Yusof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusof schiet op doel. bin Rahan bokst de bal weg.

65e minuut.
Sabian rent richting de bal. Yusof rent richting de bal. Sabian is nu in balbezit. Yusof onderschept slim de pass. Yusof schiet op doel. bin Rahan bokst de bal weg.

67e minuut.
Khamis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabian de bal. Sabian met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Mamud neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Khamis met een sublieme pass. bin Yunus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Isak de bal. Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusof geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
bin Isak rent richting de bal. Yusof bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Isak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Isak krijgt een gele kaart. Yusof is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yusof wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Che Lah bereikt de bal nog maar net als eerste. Che Lah passt de bal met de wreef. Daar is bin Md Mustaffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Awang bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Awang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Sabian rent richting de bal. Sabian geeft een lange en hoge pass. bin Awang is nu in balbezit. bin Awang draait met de bal, schiet en ... bin Mohd Hanafiah probeert de bal aan de voet te houden. bin Mohd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Suburbs 47%, Flagrant Tapirs 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Suburbs - Flagrant Tapirs 0:0