Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The trollers HK White Cats
trollers Tactiek Avalanche
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 33.5
solid Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen poor


7e minuut.
Kluszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesta is nu in balbezit. Franov met een sublieme pass. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Franov onderschept slim de pass. Franov passt de bal in één keer door. Martz is nu in balbezit. Martz draait met de bal, schiet en ... Sebastian David bokst de bal weg.

27e minuut.
Dajka met een sublieme pass. Franov bereikt de bal nog maar net als eerste. Franov met een sublieme pass. Martz bereikt de bal nog maar net als eerste. Martz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal in één keer door. Borowiecki speelt de bal door. Martz is nu in balbezit. Martz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The trollers 26%, HK White Cats 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The trollers - HK White Cats 0:0

46e minuut.
Duilach geeft de bal voor. Kluszczyński kopt de bal weg. Daar is Tratz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martz rent richting de bal. Martz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
van Hoye passt de bal met de wreef. Franov bereikt de bal nog maar net als eerste. Franov geeft een hoge lob. Martz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The trollers - HK White Cats 1:0

54e minuut.
Franov verovert de bal door een tackle van achteren. Franov passt de bal zonder na te denken. Borowiecki rent richting de bal. Borowiecki geeft een lange en hoge pass. Martz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Franov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aufdenblatten komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Aufdenblatten is nu in balbezit. Borowiecki rent richting de bal. Borowiecki passt de bal in één keer door. Kicuła rent richting de bal. Kicuła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Papin onderschept slim de pass. Papin passt de bal in één keer door. Francuz is nu in balbezit. Francuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paul komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kam Yuen komt het veld opgelopen. Yiu Cheuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The trollers 26%, HK White Cats 74%.
The trollers - HK White Cats 1:0